Restaurant de Waterman “ de Parel van de Biesbosch “

De dag van uw leven begint bij restaurant de Waterman!

In 2009 is restaurant de Waterman door de gemeente Werkendam benoemd tot officiële trouwlocatie, waardoor de dag van uw leven kan beginnen op deze prachtige locatie. De dag van uw leven is te vergelijken met het componeren van een romantisch muziekstuk. Deze dag moet bijzonder, exclusief en verrassend zijn. Ons creatieve team biedt u diverse basisconcepten die wij combineren met uw persoonlijke wensen om tot een exclusieve feestdag te komen. Wij werken samen met een aantal zeer ervaren partners, zodat u verzekerd bent van een professionele aanpak. Wanneer u van de dag van uw leven een exclusief meesterwerk wilt maken, kies dan vandaag nog voor De Waterman… Dan weet u zeker dat u iets bijzonders krijgt.

Restaurant ” de Waterman ” opende in 2002 haar deuren en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Een veelzijdig restaurant met onbeperkte mogelijkheden zoals: 

• A la carte dineren• Lunches • Bruiloften • Vergaderingen• Kraamfeesten etc.

Binnen biedt restaurant “de Waterman ” in het brasserie gedeelte plaats aan 50 a la carte gasten. Het interieur van de brasserie straalt een nautische sfeer uit met als eyecatcher de bar die authentiek als oude vissersbotter is nagebouwd. Met name geschikt voor feesten en partijen is de tweede zaal, die naadloos aansluit op het brasserie gedeelte en plaats biedt aan 75 a la carte gasten, gecombineerd kunnen er feesten of bruiloften worden gegeven variërend tot 275 personen.Met het terras wat gebouwd is op palen heeft u een fantastisch uitzicht over de jachthaven van Werkendam, wat gelegen is aan de rand van het Nationale Park de Brabantse Biesbosch. Bij het terras is er voor de kleinste gasten een speeltuintje waar u onder het genot van een drankjes en hapje zelf toezicht kan houden op uw kinderen. Kortom samen gevat is restaurant ” de Waterman ” de plaats waar u zeker eens gegeten of geweest moet zijn !

Uw dagje uit start bij de Waterman!

Wanneer u uw auto heeft geparkeerd en uw fietsen heeft afgeladen is het eerst tijd voor een heerlijke kop koffie met huisgemaakt ambachtelijk appelgebak, waarna u wijds kunt genieten van een prachtige fietstocht die u langs de mooiste plekken zal voeren die de Biesbosch u biedt.

Voor groepen vanaf 10 personen is er ook de mogelijkheid fietsen voor u in te huren, wij maken hier graag voor u een offerte voor.Voor groepen vanaf 25 personen bieden wij u ook de mogelijkheid dit prachtige stukje natuur te gaan ontdekken met ons Toeristisch treintje.Tijdens of aan het einde van uw dagje uit, bieden wij een grote diversiteit aan koffietaffels, lunches, broodjes service en a la carte mogelijkheden.

Tevens kunnen wij voor u een volledige dag verzorgen in onze prachtige Biesbosch met een grote keuze uit diverse mogelijkheden waaronder :

• Solex verhuur. • Kano verhuur. • Rondvaarten. • Museum bezoeken (Klompen museum.- Biesbosch museum)