Intiem en stijlvol, met ‘slechts’ plaats voor 30 liefhebbers, die houden van puur genieten. U ervaart in de kelder bij de ‘Heeren’ de eeuwenoude getijdendelta in een intieme, stijlvolle ruimte. De ‘Heeren’ maakt deel uit van het door gasten zo gewaardeerde Restaurant De Waterman, dat al meer dan een decennium de titel ‘Parel van de Biesbosch’ draagt.

Wine & Drinks
Heeren van Werckendam, een hotspot van Wine & Drinks, Dit alles vind je bij John in de bar. Hij mixt een grote diversiteit aan Gins of schenkt een mooie selectie wijnen Of drink op het terras een ijskoud Heineken biertje. Sfeer is er altijd bij de ‘Heeren’.

Private 
Wilt u de Heeren privé in zijn geheel afhuren dan zijn daar diverse mogelijkheden voor die wij graag met u bespreken ! denk daarbij aan verjaardagen, privé bijeenkomsten etc. ook voor vergaderingen bieden wij u een vergadertafel tot 10 personen met daarbij een groot presentatiescherm, wifi en verdere faciliteiten.

Culinair 
In samenwerking met het bovenliggende restaurant de Waterman, bieden wij ook geheel in intieme sfeer u diverse soorten van lunches en a la carte