hoofdgerechten
’t Diamantje€ 20.50
Jodenhaas ( malse biefstuk ) met gefrituurde paarse aardappel, geroerbakte groene aspergepunten, cherrytomaatjes en gekonfijte knoflook en een winterse fantasiesaus van rode wijn, bospaddenstoelen en grove peper.
“ ‘t Haasje “€ 21.50
een spies met gebakken stukjes zalmhaas een bieslook roomsaus, cherry tomaatjes en een spaghetti van twee kleuren wortel.
Gevulde kip in een Jasje€ 17.75
malse kipfilet gevuld met een farce van bospaddenstoelen en roomkaas, omwikkeld met Coburger ham geserveerd op een bedje van boontjes, ui en spek.
Hollandse Trots€ 25.50
in de roomboter gebakken Noordzee tongfilet met romige aardappelpuree en vers gekookte wortelen.
Kabeljauw€ 23.00
op de huid gebakken kabeljauwfilet met een zachte witte wijnsaus, waarbij wij een stamppotje met champignon, spek en rucola serveren.
Ladysteak€ 23.00
150 gram malse ossenhaas biefstuk geserveerd met saus naar uw keuze:
- huisgemaakte stroganoffsaus.
- klassieke pepersaus met gemalen peperkorrels.
- zachte roomsaus met vers gebakken champignons.